telefoon 06-22484722 / marlies@spreek-buis.nl

Werkwijze

Graag stel ik mij voor: Marlies Kranendonk, aangenaam!

Als spreekbuis ben ik de verbinder naar die juiste match.De schakel naar bevlogen vertellers. Door te luisteren, mee te denken en oplossingen te bieden, is mijn bemiddeling en begeleiding onderscheidend en geenszins standaard. Elk advies is maatwerk. Het gaat tenslotte om het juiste enerverende verhaal, die fantastische presentatie of geweldige coaching waar je door geïnspireerd raakt. Dat is toch waar je aan wilt refereren.


Stof tot nadenken

Geregeld passeren er thema's en onderwerpen de revue waarvan je denkt "Ja" daar moeten wij als organisatie nu eigenlijk ook echt eens aandacht aan besteden. Welke stof tot nadenken wil jij aan wie meegeven? Voeg hier extra draagkracht aan toe met een key-note, masterclass of een workshop. Inspiratoren verleiden en veroveren. Zij geven die enorme boost aan een lezing, bijeenkomst, evenement en bedrijfsfeest. Voel, beleef, ervaar de kracht en het plezier dat je meegeeft aan je gasten na een enthousiasmerend event.

Borrelen, eten en feesten

Na een bijeenkomst is er volop gelegenheid om met elkaar, onder het genot van een hapje en een drankje, na te praten en te netwerken. Vaak speelt er dan een muziektape op de achtergrond. Denk eens aan live entertainment? Muziek maakt de beleving van de dag/avond, nog m emorabeler. Vertel je wensen en ontdek welk talent past bij je te organiseren event.